keskiviikko 5. elokuuta 2015

Tortillakupit

Tacot ja tortillat ovat suttuista syötävää. Ainakin allekirjoittanut tarvitsisi ihan oikeaa ruokalappua niitä syödessään. Jos ihan rehellisiä ollaan, tarvitsisin sen ruokalapun monen muunkin muun ruoan kanssa. Tortillaongelma on ratkaistu, jos viitsii väsätä hieman. Helpolla kikalla tekee pieniä herkkupaloja suoraan suuhun laitettavaksi.
Tässä näitä pieniä tortillakuppeja. Käytä omia lempitäytteitäsi. Postauksessa ei ole varsinaista reseptiä, vain ideointi ja toteutus kuppiin.

Leikkaa valmiista tortilloista muotilla tms. minimuffinipellille sopivat ympyrät. Painele ympyrät vuokaan, niihin voi jäädä vähän ryppyjä. 


Laita lusikallinen tai pari lempitäytettäsi. Meillä oli paistettua jauhelihaa, jossa oli joukossa sipulia, paprikaa, tomaattia, korianteria, jeeraa, pippuria, suolaa, chipotlea, chiliä (Habanero Brown Large) ja persiljaa. Ripottele päälle pikkuisen cheddar-raastetta. Paista 200-asteisessa uunissa niin kauan, että juusto sulaa ja kuppi rapeutuu ja asettuu paikoilleen.

Irroita herkkupalat vuoasta.


Tässä lempisalsaani - mangosalsaa. Melkein samoin valmistettu kuin tämän postauksen salsa. Avokado vain unohtui. En muistanut edes ostaa sitä vaikka piti.

Hieman salsaa päälle ja

ei muuta kuin nauttimaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Kommenttien vastaamisessa voi olla paljonkin viivettä, pahoittelen.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Harvinaisten sairauksien päivä ja kookossuklaapatukat

Tänään vietetään harvinaisten sairauksien päivää jo yhdettätoista kertaa. Päivän tarkoituksena on lisätä tietoa harvinaisista sairauksista. ...