lauantai 20. huhtikuuta 2013

Katkarapusalaatti

Ostin kaupasta Cosmopolitan-salaattia ja tiesin heti mitä haluan siitä tehdä. Olen suorastaan riippuvainen helppotekoisesta katkarapusalaatista, jota käytän ihan salaattina tai leivän täytteenä. Cosmopolitan-salaatin lehdet suorastaan huutavat päälleen jotain, mitä syödä kuin tacoa.Käytän taas Chipstersin remoulade-kastiketta. Ja ei, en ole saanut mitään maksua/tuotelahjusta. Tykkään ihan oikeasti tuosta tuotteesta. Välillä niin mukavuudenhaluisena ihmisenä on kivaa, kun voi jossain kohdassa ruoanlaitossa oikaista yhden mutkan suoraksi. Meillä kun niitä mutkia riittää ihan kotitarpeiksi. :)

Katkarapusalaatti

1 pss katkarapuja a' 200 g
5-7 cm pätkä kurkkua
1-2 cm pätkä purjoa
1 kirpeä omena (Granny Smith)
2 kovaksi keitettyä kananmunaa
1/2 prk Chipstersin remoulade-kastiketta
muutama lehti Cosmopolitan-salaattia
pippuria, sitruunaa, suolaa maun mukaan

+ salaatinlehtiä tarjoiluun

Sulata katkaravut ja keitä munat. Silppua kurkku, purjo, muutama salaatinlehti, kananmuna ja omena. Sekoita kastikkeen kanssa. Lisää joukkoon katkaravut ja sekoita hyvin. Leikkaa tarjoiluastioiksi tulevista salaatinlehdistä lehtiruotia hieman ohuemmaksi ja annostele muutama lusikallinen salaattia per lehti. Tarjoile muutaman tunnin kuluessa. Säilytys jääkaapissa.

2 kommenttia:

Kiitos kommentista. Kommenttien vastaamisessa voi olla paljonkin viivettä, pahoittelen.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Harvinaisten sairauksien päivä ja kookossuklaapatukat

Tänään vietetään harvinaisten sairauksien päivää jo yhdettätoista kertaa. Päivän tarkoituksena on lisätä tietoa harvinaisista sairauksista. ...