100 g maustamatonta tuorejuustoa
75 g creme fraichea
1-2 valkosipulin kynsi hienonnettuna
1 rkl persiljasilppua
1 rkl ruohosipulisilppua
0,5 rkl timjamisilppua
pari rouhausta suolaa ja pippuria
0,5 tl sipulijauhetta
0,5 tl paprikajauhetta
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Tarkista maku ja lisää halutessasi vähäsen sitruunamehua raikastamaan makua, suositeltavaa, jos tekee merellisen pizzan.
Valkoinen pizzakastike toimii samoin kuin tavallinen tomaattikastikekin.
Pohjana toimi Grillipizzan pohja. Päälle laitoin kevätsipulia, kanaa, pekonia, cheddar-murua ja mozzarella-raastetta. Sitten uuniin 250 asteeseen niin kauaksi aikaa, että pizzan pohja on kauniisti vaaleanruskea reunoiltaan.
Päälle vielä hieman kevätsipulia ja varsin maukas pizza on valmis.