Tyrnikinuski (kastike)
1 dl tyrnimehua
1 dl vispi- tai kuohukermaa
2 dl fariinisokeria
Mittaa ainekset kattilaan ja keitä keskilämmöllä noin 20-30 minuuttia tai kunnes seos keittyy hieman kasaan ja paksunee.
Tyrnipannarit
3 dl vehnäjauhoja
1 dl puolikarkeita spelttijauhoja
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
2-3 rkl luomuruokosokeria
--
2 isoa kananmunaa
1 dl maustamatonta jogurttia
1 dl tyrnimehua
1 dl maitoa
2 rkl sulatettua margariinia/voita
--
Paistamiseen margariinia tai voita
Sekoita yhteen kuivat aineet. Lisää sitten kosteat aineet koko ajan vatkaten. Paista keskilämmöllä pannareiksi lettupannulla, käytä paistamisessa rasvaa. (Taikina ei tarvitse turvottamista, vaan paistamaan pääsee heti.)
1 dl tyrnimehua
1 dl vispi- tai kuohukermaa
2 dl fariinisokeria
Mittaa ainekset kattilaan ja keitä keskilämmöllä noin 20-30 minuuttia tai kunnes seos keittyy hieman kasaan ja paksunee.
Tyrnipannarit
3 dl vehnäjauhoja
1 dl puolikarkeita spelttijauhoja
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
2-3 rkl luomuruokosokeria
--
2 isoa kananmunaa
1 dl maustamatonta jogurttia
1 dl tyrnimehua
1 dl maitoa
2 rkl sulatettua margariinia/voita
--
Paistamiseen margariinia tai voita
Sekoita yhteen kuivat aineet. Lisää sitten kosteat aineet koko ajan vatkaten. Paista keskilämmöllä pannareiksi lettupannulla, käytä paistamisessa rasvaa. (Taikina ei tarvitse turvottamista, vaan paistamaan pääsee heti.)
Pst. Kun tämän tarjoilee hyvän vaniljajäätelön kanssa, on todella aatelinen jälkiruoka syntynyt.