Roséviinihyytelö marjoilla 4:lle
150-200 g marjoja maun mukaan, mansikat sopivat ainakin hyvin
2 dl roseeviiniä
2-4 rkl sokeria, maun mukaan
2 liivatelehteä + vettä
Päälle
vaniljalla maustettua kermavaahtoa tai soijakermavaahtoa
koristeita mielen mukaan, myrkyttymiä kukkia esimerkiksi
Perkaa ja paloittele marjat. Jaa ne neljän kauniin lasin pohjalle. Liota liivatehtiä runsaassa kylmässä vedessä viitisen minuuttia. Sulata ne sitten tilkkaseen kiehuvaa vettä. Vatkaa liivateliuos viinin joukkoon. Kaada viini marjojen päälle. Peitä lasit kelmulla ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi hyytymään.
Tarjoile kermavaahdolla ja mielesi mukaisesti koristeltuina.
On se kivaa olla ruokabloggaajan aviopuoliso. Romanttinen illallinen ja mitä tekee bloggaaja - Odota hetki kultaseni. Kuvaan nämä ruoat ensin.
Hyi minua, jospa seuraavan romanttisen illallisen jätän kuvaamatta.