6 dl erilaisia hiutaleita makusi mukaan (kaura, speltti, hirssi, tattari jne)
1,2 dl glukoosisiirappia tai hunajaa tai riisisiirappia
2 banaania
1 tl vaniljauutetta
1 tl kanelia, jos haluaa
1 dl riisimuroja tai muita muroja, muista tarkistaa ainesosat allergikolle tehtäessä
50-100 g suklaata rouhittuna, muista tarkistaa ainesosat tarvittaessa
Levitä hiutaleet ohueksi kerrokseksi leivinpaperin päälle pellille. Paahda niitä 175 asteessa noin 10 minuuttia. Tarkoitus on ottaa pikkuisen väriä ja lisämakua, varo polttamista. Anna hiutaleiden jäähtyä. Soseuta banaanit, lisää joukkoon valitsemasi siirappi, vaniljauute ja kaneli. Lisää joukkoon hiutaleet, murot ja suklaa. Leivinpaperoi n. 25 cm x 25 cm vuoka. Painele massa tiiviisti sen pohjalle. Tarkoitus on saada noin sentin vahvuinen kerros. Paista 175 asteessa 25 minuuttia. Anna jäähtyä rauhassa ja paloittele.
Kuvausassistentti vauhdissa.
Patukat säilyvät huoneenlämmössä noin viikon.