Helppo pizzapohja
n. 30 cm halkaisijaltaan
3 dl kädenlämpöistä vettä
2 rkl oliiviöljyä
2 tl kuivahiivaa
100 g durum-jauhoja
300 g erikoisvehnäjauhoja
1 tl suolaa
Mittaa ainekset kulhoon ja sekoita käsin taikinaksi. Anna nousta leivinliinalla peitettynä puoli tuntia.
Kaada taikina voideltuun vuokaan. Peitä ja anna nousta vartin verran.
Taputtele sen jälkeen taikina vuoan pohjalle ja peitä jälleen ja nostata puoli tuntia. (Kannattaa valita tarpeeksi suuri vuoka ettei joudu vaihtamaan sitä niinkuin minä.)
Täytä sitten pizza haluamillasi täytteillä ja paista 225 asteessa noin 25-30 minuuttia.
Tässä täytteenä on pinaattia, punasipulia, fetaa, vähän tavallista juustoa sekä tietenkin hyvää tomaattikastiketta.
Sitten vaan herkuttelemaan!