Pizzapohja on tuttu tästä reseptistä blogissa: http://jauhotontaikina.blogspot.fi/2013/05/grillipizza.html
Pizzan päälle:
baby-pinaattia
herkkusieniä
parmesania
Feta-juustoa
Pese ja kuivaa pinaatin lehdet. (Baby-pinaattia ei tarvitse esikäsitellä, sopii käytettäväksi sellaisenaan.) Raasta parmesan karkeaksi raasteeksi. Viipaloi herkkusienet ja paista nopeasti kuivalla ja kuumalla pinnoitetulla pannulla. Laita feta myös valmiiksi. Liota sitä halutessasi kylmässä vedessä hetki, jos haluat suolan makua pois. Paistettaessa fetan suolaisuus korostuu.
Laita grilli lämpenemään tai pizzakivi/leivinpelti uuniin ja uuni päälle 250 asteeseen.
Jaa kohonnut taikina 4-5 osaan. Kauli tai taputtele oliiviöljyllä kostutetuin käsin ohueksi pohjaksi. Käytä oliiviöljyä runsaasti.
Paista ensin 2-4 minuuttia toiselta puolelta. Ota hetkeksi pois ja laita paistetulle puolelle täytteet. Ensin parmesan-raastetta pohjalle, sitten pinaatinlehtiä kauttaaltaan, saa olla enemmän kuin mulla on kuvissa, sitten paistetut sienet ja feta tasaisesti pinaatin päälle. Ripottele päälle vielä vähän parmesan-raastetta. Laita pizza takaisin grilliin tai uuniin ja paista kypsäksi. Valmista herkuteltavaksi!
Pizza palaamassa grilliin.