1 pkt pekonia
1 pkt grillijuustoa
1/2 maalaisleivästä
Marinadiin:
3 rkl oliiviöljyä
3 rkl haluamiasi tuoreita yrttejä (meillä oli rosmariinia, timjamia, basilikaa ja salviaa)
ripaus suolaa
Laita kulhoon pekoni ja grillijuusto sopivina paloina. Kuori ja paloittele leipä, noin 2-3 cm kuutioiksi. Lisää leipä kulhoon. Sekoita marinadin ainekset. Kaada kulhoon ja sekoita. Anna marinoitua 15-30 min. Laita vartaisiin. Laita vuorotellen leipää ja juustoa. Pujota pekonia niiden välissä. Jos pekonia on liikaa, voi sitä kietoa löyhästi ympärillekin. Laitoin väleihin myös basilikan lehtiä. Grillaa kohtalaisella lämmöllä kauniin värisiksi. Tarjoile paholaisen hillon kanssa.
Allergiainfo:
- Gluteenittomaksi saa käyttämällä gluteenitonta leipää.
Pst. Nyt grillissä muhivat cola-grillikastikkeella valellut grilliluut. ;)