lauantai 3. elokuuta 2013

Jalapeno-voi grillatulle maissille

Grilliruoka on niin hyvää. Kaipasin taas kerran vaihtelua maissisalaattiin tai tavalliseen grillattuun maissiin. Jalastar alkaa jo antamaan satoa, niin oli oiva aika kokeilla käyttää sitä maustevoin valmistamiseen. Helppoa ja hyvää, kunhan viitsii grillata jalapenon. Maustevoin  voi tehdä myös maidottomana allergisille tai vegaaneille.



Maustevoi

1 jalapeno

100 g voita tai maidotonta margariinia huoneenlämpöisenä
ripaus suolaa
1 tl raastettua limen kuorta
2 tl hunajaa (tai agaavesiirappia)

Grillaa jalapeno joka puolelta mustaksi. Laita sitten paperipussiin viideksi minuutiksi. (Tämä auttaa kuoren irroittamisessa.) Rapsuta sitten kuori irti ja leikka jalapeno halki. Poista siemenet ja silppua jalapeno pieneksi. Sekoita jalapeno pehmeän rasvan joukkoon, lisää suola, lime ja hunaja. Sekoita ainekset hyvin sekaisin. Voitele maissi tällä seoksella grillaamisen jälkeen.

'Jalastareja' tulossa:




Harvinaisten sairauksien päivä ja kookossuklaapatukat

Tänään vietetään harvinaisten sairauksien päivää jo yhdettätoista kertaa. Päivän tarkoituksena on lisätä tietoa harvinaisista sairauksista. ...