Pohja:
3-3,25 dl vehnäjauhoja (tai yhtä paljon gluteenitonta jauhoseosta +1 tl ksantaania)
2 tl vaniljasokeria
1,25 dl sokeria
125 g huoneenlämpöistä rasvaa, kuten maidotonta margariinia tai voita
2 keltuaista
Mittaa ainekset kulhoon ja nypi nopeasti taikinaksi. Anna levätä kylmässä puoli tuntia. (Jauhojen määrä riippuu keltuaisten koosta, laita ensin jauhoja 3 dl, lisää sitten tarvittaessa, jos taikina tuntuu liian pehmeältä.)
Laita uuni lämpenemään 170 asteeseen. Voitele irtopohjavuoka. Leivinpaperi vuoan pohjalla helpottaa kakun siirtoa.
Kauli taikina, levitä se irtopohjavuokaan ja esipaista sitä 175 asteessa 20 minuuttia. (Kannattaa laittaa taikinan päälle leivinpaperi sekä kuivia herneitä, niin taikina ei pääse nousemaan paiston aikana.)
Täyte:
2 valkuaista
1,25 dl sokeria
2 tl maissitärkkelysjauhoa
4 dl punaherukoita
Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Sekoita maissijauho ja sokeri yhteen. Lisää ne hitaasti koko ajan vatkaten valkuaisvaahdon joukkoon. Vatkaa kunnes marenki on kovaa ja kiiltävää. Nostele mukaan punaherukat. Levitä esipaistetun pohjan päälle ja paista vielä 15-25 minuuttia tai kunnes pinta saa vähän väriä.