Kollaasi

Kollaasi

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Mansikkabrowniet

Jälleen kerran resepti, joka sopii erikoisruokavalioon. Tällä kerralla munattomaan ja maidottomaan ja vegaaniseen ruokavalioon. Gluteenittomana en ole kokeillut, kun tuo Neiti on tullut suklaallekin allergiseksi. Tässä ohjeessa toimii myös omena- tai päärynäsose. Todennäköisesti hyvin moni sose sopisi. Jos haluaa, brownien päälle voi laittaa myös mokkapalakuorrutteen. Katso vielä postauksen lopusta vilahdus tulevasta.

 



Taikina:
1,25 dl vettä
2 rkl kaakaojauhetta
100 g maidotonta margariinia (hopeinen Sunnuntai, sininen Keiju)
ripaus suolaa
 ---

1 dl mansikkasurvosta
0,5 dl vaniljakastiketta (Oatly)
------
2,5 dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
75 g maidotonta tummaa suklaata rouhittuna


Kiehauta vesi, kaakao, margariini ja suola. Anna jäähtyä. Sekoita loput kuivat aineet. Lisää joukkoon vaniljakastike, mansikkasurvos ja vesi-kaakao-rasvaseos. Sekoita yhteen (ei siis vatkata). Paista 200 asteessa 15-20 min. Vuoan koko on 25 cm x 25 cm. Anna jäähtyä.

Tarjoile vatkattavan soijakerman (Alpro soya airy and creamy) ja mansikoiden kera.


Tässä ensi viikonlopun postaukseen jo etukäteisnäkymää:
Laittakaa kommentteihin, jos haluatte näistä narsisseista vaihekuvat ja ohjeet. Teen sitten sellaiset. :)



 

6 kommenttia:

  1. Ompa hienoja. Miten oot tehny torven kukkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän saada ohjeen tehtyä. Meillä on pikkuinen kipeänä, joten nyt on bloggailu vähän vähemmällä.

      Poista
  2. Vihdoin löytyi jotain hyvää ja munatonta! KIITOS!! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Kommenttien vastaamisessa voi olla paljonkin viivettä, pahoittelen.