Kääri leipä folioon ja muhita uunissa 175 asteessa puolisen tuntia. Laita sen jälkeen puoleksi tuntia painon alle. Leikkaa sitten viipaleiksi ja lisää haluamasi lisukkeet. Meillä oli majoneesia, paholaisenhilloa, tabascoa, chiliä jne.
Reseptiä voi hyvin vaihdella oman maun mukaan. Esim. Aurajuusto toimisi homejuuston ystäville. Tuorejuustollakin saisi kivoja vaihteluita täytteeseen.
Allergiainfo
- Maidottomaksi saa jättämällä juuston pois ja käyttämällä paistamiseen öljyä. Soijajuustoa voi myös käyttää.
- Gluteenittomaksi käyttämällä gluteenitonta leipää. Jos sopivaa löytyy. Tätä voi tehdä myös pitaleipiin. Kääri ne yksi kerrallaan folioon ja lämmitä 175 asteessa 15 minuuttia. Pitaleivän ohje täällä.
- Vegaanille sopivan voi tehdä käyttämällä täytteessä kasviksia ja soijajuustoa