Kollaasi

Kollaasi

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Hirssilastut (sitä sun tätä -ton)

Herkullinen pikkuleipäohje gluteenittomille, maidottomille, munattomille. Helppo tehdä ja helppo onnistua. Maistuu myös tavallista ruokavaliota noudattavalle.



75 g maidotonta margariinia sulatettuna (hopeinen Sunnuntai, t.sin Keiju)
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 rkl soijaruokakermaa (tai muuta ruokavalioosi sopivaa kermaa)
2 rkl siirappia
1 dl hirssihiutaleita
1 dl vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta
pikku ripaus leivinjauhetta

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sulata margariini. Sekoita loput ainekset kulhossa ja kaada margariini päälle. Sekoita taikinaksi.Nostele teelusikalla pieniä nokareita leivinpaperoidulle pellille, jätä leviämisvaraa reilusti. (Itse paistoin 9 lastua per pelti.) Paista noin 7-8 min uunin keskiosassa. Jäähdytä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Kommenttien vastaamisessa voi olla paljonkin viivettä, pahoittelen.