Käytän taas Chipstersin remoulade-kastiketta. Ja ei, en ole saanut mitään maksua/tuotelahjusta. Tykkään ihan oikeasti tuosta tuotteesta. Välillä niin mukavuudenhaluisena ihmisenä on kivaa, kun voi jossain kohdassa ruoanlaitossa oikaista yhden mutkan suoraksi. Meillä kun niitä mutkia riittää ihan kotitarpeiksi. :)
Katkarapusalaatti
1 pss katkarapuja a' 200 g
5-7 cm pätkä kurkkua
1-2 cm pätkä purjoa
1 kirpeä omena (Granny Smith)
2 kovaksi keitettyä kananmunaa
1/2 prk Chipstersin remoulade-kastiketta
muutama lehti Cosmopolitan-salaattia
pippuria, sitruunaa, suolaa maun mukaan
+ salaatinlehtiä tarjoiluun
Sulata katkaravut ja keitä munat. Silppua kurkku, purjo, muutama salaatinlehti, kananmuna ja omena. Sekoita kastikkeen kanssa. Lisää joukkoon katkaravut ja sekoita hyvin. Leikkaa tarjoiluastioiksi tulevista salaatinlehdistä lehtiruotia hieman ohuemmaksi ja annostele muutama lusikallinen salaattia per lehti. Tarjoile muutaman tunnin kuluessa. Säilytys jääkaapissa.